Web Analytics Made Easy - Statcounter

- «از شايعه تا واقعيت» اين هفته به شبنم فرشادجو اختصاص دارد.

خبرگزاري آريا: حدود يک سال پيش شبنم فرشادجو، بازيگر مطرح سريال‌هاي طنز با انتشار عکسي در کنار مردي آلماني در اينستاگرام نوشت: «نميتونم چشم ازت بردارم».

بعد از اين موضوع برداشت همه اين بود که وي ازدواج کرده است.


اين بازيگر بعد از اين پست هيچ واکنشي نشان نداد و خيلي‌ها تصور کردند شايد دوست ندارد درباره زندگي شخصي‌اش اظهار نظر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين خبر بتدريج به فراموشي سپرده شد تا چند روز قبل که شبنم فرشادجو در مصاحبه‌اي با زندگي ايده‌آل گفت:
خيلي جدي به ازدواج فکر مي‌کنم. فرشادجو در اين گفت و گو اظهار داشت:
حس مي‌کنم کاملا به يک بلوغ فکري رسيده‌ام. چون طبيعتا همه آدم‌ها در يک سن مشخصي به اين بلوغ فکري نمي‌رسند.
مخصوصا ما هنرمندان که معمولا کودک درونمان بيشتر از بقيه فعال است.



الان حس مي‌کنم چيزي در زندگي‌ام کم است و با خودم مي‌گويم تا چه زماني بايد تنها باشم و اگر يک همراه داشته باشم در اين شرايط که به اين بلوغ فکري رسيده ام، چقدر خوب است.
اين مصاحبه باعث شد تا برخي‌ها فکر کنند ازدواج وي با نامزد آلماني‌اش منتفي شده است،البته بعضي از افراد هم اعتقاد دارند اين به معناي جدي شدن موضوع ازدواج اين بازيگر است.
در هر صورت براي شبنم فرشادجو بازيگر خوب و کاردرست هنر ايران آرزوي خوشبختي و سعادت مي‌کنيم.

خيلي جدي به ازدواج فکر مي‌کنم!

خصوصيات همسر ايده آل اوکارهاي اين روزهاي مناين روزها فيلم سينمايي”گذر موقت” به کارگرداني افشين هاشمي را در اکران دارم که متاسفانه اکران
خوبي به ان نداده اند و طبيعتا هم فروش خوبي نمي تواند داشته باشد. همچنين سريال “گسل” با بازي
من در حال پخش است که نقش خوبي در اين کار دارم. يک تئاتر هم قرار بود اجرا کنيم که بعد از حدود يک ماه تمرين، متاسفانه بهم خورد و به اجرا نرسيد.


عضو يک تيم شدنسريال “شوخي کردم” اولين همکاري من با آقاي مهران مديري بود که آن کار را واقعا دوست داشتم.
آيتم هايي که من و هادي کاظمي داشتيم و بايد برايش 7 الي8 صفحه ديالگو حفظ مي کرديم. خيلي
جذاب بود و واقعا به اندازه يک تئاتر برايش وقت و انرژي مي گذاشتم. آقاي مديري براي من غول فضاي
کمدي هستند و وقتي کار دوم يعني “درحاشيه” را به من پيشنهاد دادند با کمال ميل بازي در ان را پذيرفتم
و حتي يادم هست آن زمان دندانهايم ارتودنسي داشت که مجبور شدم خارج کنم تا بتوان در ان کار بازي
کنم. در واقع آقاي مديري هوشمندي خاصي دارند. ممکن است اگر در آينده باز هم کاري به من پيشنهاد کنند بپذيرم و با ايشان همکاري داشته باشم ولي هرگز به اينکه عضوي از يک تيم ثابت باشم فکر نکرده ام.
ازدواج شبنم فرشادجو
با چند نفر بد هستمبايد عاعتراف کنم در اين حرفه با چند نفر بد هستم و همه اين را مي دانند! اهل تظاهر کردن نيستم
و به سرعت نظر و رفتارم را نشان مي دهم. شايد اين مورد در خيلي جاها به ضررم بوده باشد.
متاسفانه خيلي از ماها عاشق تظاهر و چاپلوسي کردن هستيم. اما من بعد از 40 سال هم نمي توانم
خودم را عوض کنم.


چرا ورزش اسکواشمن کاپيتان تيم اسکواش بانوان هنرمند هستم. اينکه چرا مناين رشته را انتخاب کردم به اين دليل است
که من از توي چشم بودن فرار مي کنم. به خاطر همين هم دنبال رشته اي بودم مه خيلي توي چشم نباشد و دوستان هنرمند بتوانند راحت و با فکر باز وارد اين رشته شوندف ورزش کنند و دائم جلوي لنز دوربين نباشند.

اهميت ورزش براي همهمن معتقد هستم يک بازيگر علاوه بر اينکه بايد ذهن خلاقي داشته باشد بايد تمرکز، هوش در لحظه و آي کيو داشته باشد که بخشي اکتسابي است ولي بايد يک بدن آماده هم داشته باشند. متاسفانه
خانم هاي ما چه هنر مند و حتي چه خانه دار به ورزش توجه نمي کنند و ما هم خواستيم با تشکيل تيم ورزشي مردم را به سمت ورزش کردن تشويق کنيم و از طرف ديگر بگوييم هنرمندان فقط در مزون ها نيستند.


موج هاي فضاي مجازيمن سعي مي کنم از فضاي مجازي استفاده درستي داشته باشم . اتفاقاتي وجود دارد مانند مسائل سياسي گه لازم است در آنها شرکت کنيم يا در مسائلي فرهنگ سازي داشته باشيم. در سالهاي اخير
ديده ايم که در شبکه هاي مجازي خبرهايي منتشر مي شود و موج هايي راه مي افتد که همه روي آن سوار مي شوند تا خودي نشان دهند.


قطعا من هم از اتفاقات بدي که رخ مي دهد ناراحت مي شوم ولي دوست ندارم با منتشر کردن
دوباره آنها بيشتر به موضوع دامن بزنم. همواره در صفحه شخصي ام صداقت داشته ام.
من حتي يک کامنت بد دريافت نمي کنم. حاشيه سازي نمي کنم و دنبال جريانهايي نيستم که خبرساز شوم. ضمن اينکه من از اين فضا براي معرفي کارهايم استفاده مي کنم و نظرات
مردم را ميخوانم و با آنها در ارتباط هستم و نقد و پيشنهادهايشان را مي شنوم.

فکر جدي به ازدواجالان خيلي جدي به ازدواج فکر مي کنم. حس مي کنم کاملا به يک بلوغ فکري رسيده ام. چون طبيعتا
همه ادم ها در يک سن مشخصي به اين بلوغ فکري نمي رسند. مخصوصا ما هنرمندان که معمولا
کودک درونمان بيشتر از بقيه فعال است. الان حس مي کنم چيزي در زندگي ام کم استو با خودم مي گويم
تا چه زماني بايد تنها باشم و اگر يک همراه داشته باشم در اين شرايط که به اين بلوغ فکري رسيده ام، چقدر خوب است.


همسر ايده آل منمهمترين خصوصياتي که در ازدواج برايم مهم است صادق بودن و وفاداري است. سن بالاتر از خودم را دوست دارم. من فوق ليسانس دارم و دوست دارم همسرم در سطح تحصيلات خودم و بالاتر باشد.
توقع کمي دارم و دنبال اين نيستم که همسر پولدار يا خوشگل داشته باشم!
صداقت برايم مهمترين ويژگي است.

از ورزش تا مسافرتتفريح هاي من در ورزش و سفر خلاصه مي شود. مسافرت را به هر چيزي ترجيح مي دهم. هر جايي را به فصلش مي روم
مدتي قبل هم شبنم فرشادجو در مورد خبر ازدواجش اينگونه به رسانه ها پاسخ داده بود:*مدتي است کم کارتر از قبل شده ايد، دليلش چيست؟تابستان امسال مسافرت خارج از کشور بودم و به همين دليل نتوانستم پيشنهادات بازيگري را قبول کنم. الان هم دست به نقد چند پيشنهاد تئاتر دارم و قبولشان نکردم زيرا نمايش ها در سالن هاي کوچک و بدون مخاطب قرار بود اجرا شود که زياد موافق اين سبک اجرا نيستم. البته دراين مدت به همراه دوستان بازيگرم مثل سپيده اعلايي درگير حضور در تيم اسکواش بويدم و تلاش مي کنيم سطح کاريمان را با تمرينات مستمر افزايش بدهيم چراکه اسکواش درست مثل شطرنج به بهتر فکر کردن کمک مي کند.
* مدتي قبل عکسهايي از شما به همراه پسري آلماني در رسانه ها منتشر شد و بسياري از ازدواج شما گفتند.دوستان با ديدن يک عکس مشترک تصور کردند من ازدواج کرده ام در صورتي که هنوز ازدواج نکرده‌ايم و نامزد هستيم. دوران نامزديمان را مي گذرانيم و در آينده نزديک ازدواج خواهيم کرد. /ازدواج شبنم فرشادجو

بيوگرافي شبنم فرشادجوشبنم فرشادجو (زاده 1356، تهران) بازيگر تئاتر و سينماي ايراني است.
وي داراي تحصيلات عاليه در رشته‌هاي هنرهاي نمايشي از دانشگاه تهران مي‌باشد
و سابقه حضور در نمايش‌هاي تئاتر متعدد و همچنين،تعدادي اجراهاي تلويزيوني و سينمايي را در کارنامهٔ هنري خود دارد.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۴۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واشنگتن پست : طرح صلح خاورمیانه بایدن توهم است تا واقعیت/ طرح نتانیاهو برای غزه شامل جنگ بیشتر است/ اعراب طرف گفت و گویی در تل آویو ندارند

به گزارش جماران، آیا طرح صلح جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده برای خاورمیانه می تواند ره به جایی ببرد؟ واشنگتن پست در نوشتاری تحلیلی در این باره از این طرح باعنوان متوهمانه نام برده و می نویسد : توهمات پشت طرح بایدن برای صلح خاورمیانه چیست؟  در ظاهر، چشم انداز بزرگ جو بایدن برای خاورمیانه بسیار منطقی است؛ اسرائیل، متحد آمریکا و بهره‌مند از میلیاردها دلار کمک نظامی این کشور، ترس از امنیت منطقه‌ای خود را از طریق مجموعه‌ای آشکار از ائتلاف‌ها با برخی از همسایگان عرب خود فرونشانده است. آن کشورهای عربی که عمدتاً توسط پادشاهان سنی اداره می‌شوند، سود حاصل از این معامله را  با روابط نزدیک‌تر با کشوری که به‌خاطر بخش فناوری و صنایع دفاعی پیشرفته‌اش شناخته می‌شود، به دست خواهند آورد. در چنین شرایطی، ایران که با هر سه طرف این معامله رابطه پر اما و اگری دارد گرفتار اتحاد و ائتلاف آنها خواهدشد.

این دیدگاه کم و بیش همان مفهومی است که دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا را در هنگام ایجاد توافقنامه آبراهام  - توافقات عادی سازی بین اسرائیل و دو پادشاهی عربی (امارات متحده عربی و بحرین) – سرخوش کرده و رئیس جمهور پیشین از آن با عنوان دستاوردهایی برای صلح منطقه یاد کرد.

اما مشکلی که امیدهای بایدن برای صلح خاورمیانه را از بین برد، همان مشکلی است که ترامپ نتوانست به آن رسیدگی کند: رابطه بین اسرائیلی ها و فلسطینی ها.

ترامپ و متحدانش سعی کردند مسئله فلسطینی ها و فقدان یک کشور قابل دوام و نداشتن حقوقی مشابه با میلیون ها اسرائیلی در میان آنها  را به اصطلاح زیر قالی کرده و از دیده پنهان کنند.  پادشاهان خلیج فارس که از سالها روند شکست صلح خسته شده بودند و تهدید ایران را هم جدی تر می دیدند تا حدودی به چارچوب تعیین شده از سوی آمریکا ملزم و متعهد شدند.

جو بایدن روی کار آمد و تصمیم گرفت تا پا جای پای ترامپ بگذارد و پس از اینکه ترامپ هدیه سیاسی به جناح راست اسرائیل داد، جانشین او چند امتیاز نمادین به فلسطینی ها داد.  تا تابستان 2023، صحبت از عادی سازی روابط سعودی-اسرائیل در خاورمیانه سر و صدای زیادی داشت.

سپس 7 اکتبر فرا رسید، زمانی که گروه حماس با حمله بی سابقه و مرگباری به جنوب سرزمین های اشغالی حمله کرد . تاکنون در جنگ غزه بیش از 34000 فلسطینی - که بسیاری از آنها زن و کودک بودند - توسط نیروهای اسرائیلی کشته شده اند( به شهادت رسیده اند).

 این جنگ وضعیت ناآرام موجود در منطقه را در هم شکست. ایالات متحده، همراه با شرکای اروپایی و عرب خود، همگی اذعان دارند که روند رو به مرگ برای دستیابی به یک کشور فلسطینی باید احیا شود، حتی در شرایطی که آنها برای توقف فوری خصومت ها و آزادی اسیران باقی مانده در اسارت حماس تلاش می کنند. اما بین امیدهای بایدن و واقعیت‌های موجود شکافی وجود دارد. ایالات متحده همچنان توافق اسرائیل و عربستان را محور یک توافق سیاسی گسترده تر می داند که راه را برای بازسازی غزه و همچنین ظهور یک کشور فلسطینی هموار می کند.

تلفات تکان دهنده در غزه، تعامل دولت های عربی با اسرائیلی ها را بدون اولویت دادن به نگرانی های فلسطینی ها، تبدیل به کاری غیرممکن کرده است. به نظر نمی رسد که هیچ کس در ساختار سیاسی اسرائیل  از متحدان راست افراطی نخست وزیر جناح راست بنیامین نتانیاهو گرفته تا رقبای اصلی او در اپوزیسیون میانه روتر به نظر مایل به بررسی مسئله حق تعیین سرنوشت یا حقوق فلسطینیان باشد.

یک ستون نویس روزنامه اسرائیلی هاآرتص، اخیرا در این باره نوشته است: «اسرائیل توجهی به اصل ماجرا نمی کند. در حال حاضر مقام های اسرائیلی نه تمایلی برای تصمیم گیری های استراتژیک در قبال این مسئله فلسطین دارند و نه البته ابزار آن را در دست دارند. همه چیز تاکتیکی است. اسرائیل در سه جبهه دچار خشم موجه، ناامیدی و بن بست شده است: در غزه علیه حماس. در لبنان در مقابل حزب الله؛ و در دایره بیرونی، علیه ایران.»

خشم قابل توجیهی از طرف شرکای عرب در معامله احتمالی با اسرائیل نیز وجود دارد. وزیر امور خارجه اردن، روز یکشنبه در نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض پایتخت عربستان سعودی، با اشاره به ادامه مخالفت اسرائیل با حل و فصل مسائل گفت: «چالشی که ما داریم این است که در حال حاضر شریکی در اسرائیل در مورد هر گونه صحبت در مورد تشکیل کشور فلسطین نداریم.»

شاهزاده فیصل بن فرحان آل سعود، وزیر امور خارجه عربستان سعودی، این نگرانی‌ها را تکرار کرد و گفت که تعهد اسرائیل به راه‌حل تشکیل دو کشور، به هر ماموریتی برای برقراری صلح در منطقه اعتبار بیشتری می بخشد. او ادامه داد : اگر همه ما موافقیم که دولت فلسطین و  دادن حقوق فلسطینیان  راه حلی است که همه ما به آن نیازمند هستیم پس همه ما باید تصمیم بگیریم که  تمام منابع خود را برای تحقق آن سرمایه گذاری کنیم.

مشکل اینجاست که اسرائیلی ها موافق نیستند. آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه، در هفتمین سفر خود به منطقه از زمان آغاز جنگ، به اسرائیل خواهد رفت و یک بار دیگر با نتانیاهو سرکش روبرو خواهد شد. در ریاض، بلینکن اصل مشکل را تایید کرد: «من فکر می‌کنم واضح است که در غیاب یک افق سیاسی واقعی برای فلسطینی‌ها، داشتن یک برنامه منسجم برای خود غزه، اگر نگوییم غیرممکن، بسیار سخت‌تر خواهد بود.»

طرح نتانیاهو برای غزه شامل جنگ بیشتر است. روز سه‌شنبه، او به  فشارهای داخلی و بین‌المللی در برابر حمله گسترده اسرائیل به رفح، شهر جنوبی غزه که محل زندگی بیش از یک میلیون آواره فلسطینی است، هیچ اهمیتی نداد. نتانیاهو در دیدار با نمایندگان خانواده‌های گروگان‌ها و قربانیان  گفت: «ما وارد رفح می‌شویم و گردان‌های حماس را با یا بدون توافق در آنجا نابود می‌کنیم تا به پیروزی کامل برسیم.»

در ریاض، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین که مقر آن در کرانه باختری است، گفت: اگر نتانیاهو به راه خود ادامه دهد، بزرگترین فاجعه در تاریخ مردم فلسطین رخ خواهد داد. ایالات متحده تنها کشوری است که می تواند اسرائیل را از ارتکاب این جنایت باز دارد. حتی در صورت حمله به رفح، مشخص نیست که نتانیاهو به اهداف استراتژیک اعلام شده خود دست یابد. کارشناسان معتقدند که ظرفیت‌های نظامی حماس تنزل یافته، اما به سختی از بین رفته است. در همین حال غزه نابود و ویران شده است.

ژان پیر فیلیو، مورخ سیاسی در این باره می گوید: لشکرکشی اسرائیل به نوار غزه ، پتانسیل این منطقه به عنوان محلی برای زندگی را کاملا از میان برده است.   این تلی از ویرانه‌ها که نفرت فقط در آن رشد می کند ، زمینه‌ی حاصلخیز برای احیای اسلام‌گرایی مسلحانه خواهد بود.

دیگر خبرها

  • واشنگتن پست : طرح صلح خاورمیانه بایدن توهم است تا واقعیت/ طرح نتانیاهو برای غزه شامل جنگ بیشتر است/ اعراب طرف گفت و گویی در تل آویو ندارند
  • تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا به چه معناست؟
  • مورایس: استقلال از این تساوی سود برد/ ترجیح می دهم ستاره نداشته باشم اما قهرمان شوم
  • عکس| خانم بازیگرِ تلویزیون، برای همیشه ایران را ترک کرد
  • اسامی کاندیداهای مرحله دوم انتخابات مجلس تهران
  • اعلام اسامی و مشخصات نامزدهای دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس
  • اعلام اسامی نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران
  • گفتگو با ستاره 19 ساله خاص‌ترین تیم جام حذفی
  • برای خانم بازیگر دعا کنید | فیلمی که از روی تخت بیمارستان منتشر شد
  • هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال